Menneitä matkoja osa5, Suomea ristiin rastiin

Keväällä 2011 asuntovaunu vaihtui asuntoautoon.Suomimatkailu jatkui ja ensimmäinen kohde oli kesäkuussa Alahärmän Powerpark. Asuntoauto ajettii parkkiin Rio Grande Campingiin, joka on aivan huvipuiston yhteydessä. Huvipuistossa hurviteltiin ja cartingia käytiin ajelemassa. Yksi päivä ja yö viettiin täällä ja sitten suunnattiin Tuuriin Onnelaan ja Vesan puotiin shoppailemaan.

Powerpark
Rio Grande Camping
Heinäkuussa suunnattiin Hankoon, Camping Silversandiin. Leirintäpaikka oli hieno ja aivan merenrannalla ja Linda pääsikin uiskentelemaan. Fillareilla ajeltiin Hangon keskustaan. Käytiin jätskillä ja vesitornissa katsomassa maisemia.

Vesitornista maisemia
Camping Silversand ja meidän menopeli
Hangosta suunnattiin taas Saaristonrengastielle ja Houtskariin. Täällä vietettiin pari yötä ja lähdettiin Naantaliin. Ensin suunnattiin Muumimaailmaan ja asuntoauto laitettiin maksulliseen parkkiin, josta oli bussikuljetus muumimaailmaan. Muutama tunti jaksettiin muumeja katsella ja ihmispaljoudessa liikkua. Lähdettiinkin hakemaan auto ja suunnattiin Naantali Campingiin. Vielä illalla lähdettiin kävellen muumimaailmaan. Harmitti, kun ei oltu heti tajuttu, että leiripaikasta pääsee kivasti kävellen muumimaailmaan eikä tarvitse erikseen maksaa pysäköinnistä. Ensi kerralla viisaampia :)

Linda ja Muumipeikko
Heinäkuun puolivälissä lähdettiin Hämeenlinnaan. Käytiin Tykistömuseossa ja Parolan panssarimuseossa.
Leirpaikaksi valittiin Aulangon lomakylä. Aulangolta mentiin yhdeksi yöksi Padasjoelle Mainiemeen ja Lahteen Messilään. 
Tykistömuseo ja hämeen linna
Parolan panssarimuseo
Aulangon näkötorni
Lahti, Messilä
Elokuusa matkustelu jatkui Lappiin, Kilpisjärvelle. Siellä valloitettiin Saana tunturi koko porukalla. Yö vietettin Kilpisjärven luontotalon parkkipaikalla. Yhden yön pysähdyksiä oli Levillä, Rovaniemellä ja Vuokatissa. Muutama yö oltiin Suonenjoella mummin luona.
Syyskuun puolivälissä oltiin viikonloppu Lahdessa Caravan messuilla. Leiriä pidettiin Teivaanmäellä, SFC Lahden Seudun treffeillä.

Saanalle kiipeämässä
Näkymät huipulta
Rovaniemi ja Santapark
Lahden hyppyrimäet




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuteen vaunuun tuunaamista