Menneitä matkoja osa3, Suomea ristiin rastiin

Keväällä 2010 ostimme asuntovaunun ja hurahdimme karavaanielämään. Kevät ja kesä 2010 sujuikin kotimaata kierrellen. Ensimmäinen reissu oli toukokuussa Iisalmeen, Koljonvirran leirintäalueelle. Leirintäalue oli juuri avattu talven jälkeen, joten kauheeta ruuhkaa ei ollut, mutta palvelut toimivat hienosti. Iisalmen jälkeen menimme Tuuriin, Onnelan leirintäalueelle. Siellä olikin enemmän porukkaa. Ja mikä parasta, päästiin shoppailemaan Vesan puotiin.

Heinäkuun alussa vietimme viikonlopun Saaristonrengastiellä. Mahtava viikonloppu hienoissa maisemissa. Leiriydyimme Paraisilla Solliden campingissä, Nauvossa Grännäs matkaparkissa ja Houtskarissa Saariston lomakeskusksessa. Heinäkuun matkailua jatkoimme Pohjois-Karjalaan. Leiriydyimme Juukaan mökille ja Nurmekseen Hyvärilän leirintäalueelle. Matka jatkui pohjoisemmaksi. Ensin Posiolle Lomakeskus Himmerkiin (pääsin Pentikin tehtaanmyymälään ostoksille) ja sieltä joulupukkia moikkaamaan Rovaniemelle. Leiriydyimme Ounaskoski campingiin. Ranualle pysähdyimme yhdeksi yöksi ja kävimme Ranuan eläintarhassa. Ranualta Iisalmeen ja kotiin.

Elokuun alussa leiriä pidettiin sukulaisten luona Sonkajärvellä ja Suonenjoella.
Elokuun lopulla lähdettin siskon ja hänen porukan kanssa Juukaan Paalasmaalle, Vuokattiin Kattivankkuriin ja Vaalaan Manamansaloon.

Sitten olikin aika laittaa asuntovaunu talviteloille ja alkaa sunnitella talvilomaa...

Kolin maisemia
Nauvon vierasvenesatama
Ilta-aurinko Paraisilla
Juuan mökillä
Ranuan eläintarhasta
Vuokatti, Kattivankkuri

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuteen vaunuun tuunaamista