Menneitä matkoja osa2, Lontoo

Ei tarvinnut soittaa
kotiin


Lontoossa olemme käyneet kolme kertaa. 
Ensimmäisellä kerralla 2009 helmikuussa kävimme Greenwichissa merimuseossa ja kuninkaallisessa observatoriassa.
Hotellimme lähellä sijaitsi Imperial War Museum ja siellä kävimme ihmettelemässä toisen maailmansodan aikaista elämää. Museossa oli huone, joka heilui ja tärisi, niin kuin pommikoneet olisi ollut seinän toisella  puolella.  
 London Eye oli korkeitapaikkoja pelkäävälle melkoinen kokemus. Maisemat oli kyllä hienot, vaikka olikin sateinen ja sumuinen keli.
Iltaohjelmaan halusimme muutakin kuin vaan syömässä käynnin, joten varasimme liput Grease musikaaliin. Mahtava esitys olikin. Madame Tussauds vahakabinetissa piti käydä julkkiksia moikkaamassa, vaikka olikin kallis ja ruuhkainen paikka.

Uudellen lähdimme Lontooseen samana vuonna toukokuussa matkaan otettiin sisko ja sen mies. Tällä matkalla shoppailimme paljon mm.Primarkilla (ihanan halpaa). British museumilla kävimme katsomassa muumioita ja kävimme uudelleen Imperial War museumissa. Buckinghamin palatsilla näimme vahdinvaihdon. Tällä reissulla kävimme katsomassa Stomp esitystä. Istuimme eturivissä ja paikka oli aivan mahtava :) saimme rummutuksen yhteydessä käytettyjen vesiastioiden vedet niskaamme :) mutta hauskaa oli. Taitavia soittajia olivat ja suosittelen kaikille.

Viimeisin Lontoon reissu oli 2010 heinäkuun lopulla. Linda pääsi ensimmäiselle ulkomaanmatkalle ollessaan noin viisi kuukautta vanha. Mukaan matkalle otettiin Lindan kummi.
Tämä reissu sisälsi taas armotonta shoppailua mm.Hamleysillä ja tietenkin Primarkilla. Matkalaukku olikin täynnä uusia vaatteita.  Kävimme luonnontieteellisessä museossa ja tiedemuseossa. Nautimme kävelystä Hyde Parkissa, jonka kautta pääsi hotellilta kivasti Oxford streetille

Imperial War Museum


Vartijoiden soittokunta,
Buckinghamin palatsi
Näkymä London Eyesta
Väsynyt matkaaja
Ajan tarkisuts,
Greenwich
Hyde Parkissa kuvattu 
Westminster Bridge
ja soittaja
.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuteen vaunuun tuunaamista