Kapellskär camping

Ihan sataman vieressä oleva, aikasempiin alueisiin nähden pieni alue. Respasta saimme paikan ja ajoimme sinne, mutta paikalla olikin ruotsalainen vanha pariskunta pakkailemassa kamppeitaan. Sanoimme heille, että olemme tulossa siihen ja he selittivät ruotsiksi kaikenlaista. Sain sen verran selvää, että heidän olisi pitänyt olla viereisellä paikalla, mutta kun he olivat tulleet niin siinä oli ollut jo joku. Sanoivat että menkää siihen. Emme haluneet aiheuttaa muille samaa tilannetta, vaan ajoimme takaisn respaan ja saimme uuden paikan.
Paikat oli tosi isot ja selvästi rajatut. Saimme onneksi varjoisan paikan, koska päivällä oli melko lämmin. Alueella oli ihan siistit huoltorakennukset ja kiva leikkipaikka lapsille. Linda saikin heti leikkikavereita, kun tutustuimme yhteen suomalaiseen perheeseen. 
Illalla alkoi paikka täyttymään, kun aamulla oli muitakin lähdössä Suomeen. 
Hintaa paikalla oli yhdeltä yöltä 280,- eli n.30€ ja suihku maksoi 1SSK/minuutti ja kortille ladattiin haluttu summa. Käyttämättömät lataukset sai takaisin. Wi-fi oli ilmainen ja toimi respan ympäristössä.

-Minna-

Leirintäalueesta ei tullut otettua yhtään kuvaa. Tämä kuva on otettu sataman vierestä ja on Estonian uhrien muistoristi





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Uuteen vaunuun tuunaamista